Як виглядають усі онуки Алли Пугачової? 72-річна Примадонна за своє довге життя стала тричі бабусею

Христина Орбакайте дала життя трьом прекрасним дітям, які з гордістю називають Примадонну бабусею.

Микита Пресняков

Микита Пресняков – молодий актор і кліпмейкер, чия кар’єра і популярність тільки починають рости. Він уже знявся в десятку фільмів, а також спробував себе в озвучуванні іноземного кінематографу і режисури короткометражок.

Зараз артист є лідером групи “Multiverse”, яка створює музику в жанрі альтернативний рок.

Майбутній співак з’явився на світло в Лондоні 21 травня 1991 року. Його батьки – популярні музиканти Христина Орбакайте і Володимир Пресняков-молодший, які, в свою чергу, теж продовжили справу батьків.

Дені Байсаров

Дені Байсаров дуже рідко розповідає про своє життя і ділиться чимось особистим в соцмережах. І справа не в неймовірній популярності його сім’ї – кілька років тому онукові Алли Пугачової дісталося від папараці. Про Дені говорили і писали мало не кожен день. Хлопчик був ключовою фігурою в гучному розлученні його батьків, співачки Орбакайте і чеченського бізнесмена Руслана Байсарова.

Зараз хлопець вчиться у Великобританії та обожнює своїх брата та сестру.

Клавдія Зємцова

Біографія Клавдії Земцова з самого народження знаходиться у фокусі уваги журналістів. Судячи з відео в Інтернеті, юна спадкоємиця знаменитої творчої династії починає непогано співати, підтримуючи наступність поколінь.

Клавдія з’явилася на світ 30 березня 2012 року. Дівчинка народилася в престижній клініці сонячного Майамі, де жив і працював її батько – Михайло Земцов. Чоловік не має відношення до шоу-бізнесу і познайомився з популярною співачкою абсолютно випадково, нічого не знаючи про її кар’єру і знамениту родину.

Схожі статті