Поп-діва Тіна Кароль замилувала Потапа ніжним образом: поки дружина Настя Каменських не бачить

Потап зробив Тіні Кароль такі компліменти, про які мріє кожна жінка.

Тіна Кароль — модна українська спокусниця. Стилісти та костюмери співачки стараються на славу, адже кожен вихід Кароль на сцену — це рулетка від кутюр.

Якщо раніше ця роль належала неймовірній Оксані Марченко, яка вражала глядачів різноманітністю вишуканих суконь, то тепер вона з впевненістю належить Тіні, яка впоралася з нею нічим не гірше дружини Віктора Медведчука. Однак, її образи дещо відрізняються. Так, співачка експериментує не тільки з вечірніми сукнями, а з абсолютно різними нарядами. Саме тому її виходи насправді несподівані.

Тіна Кароль зачарувала Потапа

У черговому випуску пародійного шоу “ЛіпСінкБатл” співачка вийшла у тотально новому образі.

Спокуслива білявка обрала рожевий кроп-топ та обтягучу спідницю-олівець, а зачіску зробила на манер американських 40-х. Образ доповнили нюдовий макіяж та підбори. Ведучий проекту Потап не стримався та назвав Тіну “льодяником кольору токійської сакури”. Виявляється, що з фантазією в Олексія Потапенко все дуже добре, як і з красномовністю. Поп-діва, як завжди, грайливо посміхнулася і нічого не відповіла.

Нагадуємо: поки Потап працює над зйомками шоу, його дружина також не відпочиває, як це може здаватися. Адже Настя Каменських займається створенням реаліті-шоу у Мексиці. Там вона з мамою та подругами записують на камеру усе, з чим їм доводиться зіштовхнутися. Дівчата публікують змонтовані відео на YouTube. Фанатам співачки такий формат дуже сподобався. Артистка обіцяла 8 серій першого сезону.

Схожі статті