Як виглядає первісток Віктора Павліка та його родина? Народний артист України став дідусем і має невістку

Віктор Павлік нещодавно завітав у гості до старшого сина та показав його родину.

Народний артист за своє довге життя був одружений чотири рази. Його молода четверта дружина зараз носить під серцем малюка Михайла, який найближчим часом повинен з’явитися на світ.

Віктор та вагітна Катерина Репяхова вирішили провести вихідний окремо один від одного. Дівчина вирішила присвятити день догляду за собою і спілкуванню з коханою мамою.

Віктор Павлік та його сини

Віктор Павлік традиційно відвідав могилу свого молодшого сина Павла, який народився у шлюбі з Ларисою Созаєвою та помер в 2020 році від саркоми. Співак мав особливий зв’язок з сином і досі не може отямитися від втрати. В одній з програм артист зізнавався, що відчуває провину перед сином та постійно його навідує.

Нагадуємо, що співак знаходився у стосунках з Катериною, коли дізнався про хворобу сина і приховував роман на стороні через його стан.

Віктор Павлік з покійним сином
Віктор Павлік з покійним сином

Родина первістка

Потім артист відправився в гості до свого первістка – Олександра Павліка. Варто підкреслити, до  Павлік одружився в 18 років на жінці на ім’я Ліда. Це був його перший шлюб. Саме від неї артист має сина Олександра, який народився 22 квітня 1984 року. Чоловік пішов по стопах батька та займається творчістю. Олександр – музикант.

Віктор Павлік навідав сьогодні двох своїх синів.

Син Павліка одружений на чарівній дівчині Олесі і вже подарував батькові онука Давида. Так, Віктор Павлік на особистій сторінці в соціальній мережі в Інстаграм опублікував відеоролик, на якому видно як маленький нащадок співак грає з м’ячем на подвір’ї. Зірковий син вирішив приготувати чудову страву – шурпу у честь приїзду коханого батька.

Схожі статті