Ольга Сумська виставила фото у костюмі Єви та обурила фанатів сміливим знимком: “Не паплюжте мистецтво!”

Ольга Сумська вже раз засвітила фігуру перед глядачами, втім це було за часів молодості. Подивіться, як тримає себе у формі жінка.

Ольга Сумська – видатна українська акторка, яка ще у 1990-х підкорила серце глядача. Окрім кіномистецтва, зірка займається роботою на телебаченні, зокрема веде кілька проектів. Втім, активна та енергійна жінка змогла проявити себе і у блогерській сфері. Ольга веде особистий блог в Інстаграмі, за яким стежить 711 тисяч чоловік.

Ольга Сумська
Ольга Сумська. Фото взято на просторах мережі. 

На сторінці артистка ділиться новинами зі свого життя та цікавинками з минулого. Так, нещодавно Ольга показала у якій пікантній фотосесії брала участь. Зірка вирішила відтворити за своєї участі картину Сандро Боттічеллі “Народження Венери”.

Народження Венери (картина Боттічеллі)

Ось цю картину вирішила відтворити акторка. Вона також позувала без одягу, як і головна героїня живопису італійця. Відомо, що картина ілюструє міф народження Венери, де та пливе морем у раковині, а дістатися берега їй допомагає Зефір (західний вітер, згідно міфології). Подивіться, як приміряла на себе цей образ Сумська.

Хоча світлина акторки і набрала понад 10 тисяч лайків, все одно у коментарях дорослу жінку розкритикували за занадто відвертий образ.

  • “Чи не паплюжте це мистецтво, будь ласка! Ольга, не опускайтеся!”
  • “Вибачте, але який посил ви хочете дати цим фото?”
  • “Жах!”
Ольгу Сумську розкритикували у мережі. Скріншот взято з Інстаграм-сторінки зірки.

Втім, сама Ольга не відреагувала на негативні коментарі від своїх підписників.

Схожі статті