(Фото) Катя Осадча видала свою вагітність у прямому ефірі: уважні фанати остаточно розсекретили зірку

Катя Осадча, як і інші зірки, активно користується фоторедакторами і вміє працювати з камерою. Однак, під час прямого ефіру не сховаєшся.

Вже декілька місяців користувачі особливо пильно спостерігають за зіркою каналу “1+1” Катериною Осадчою. Справа в тому, що мережею активно поширюються чутки стосовно цікавого стану зірки. І варто підкреслити, що ці чутки доволі обґрунтовані.

Підозрілі образи Катерини Осадчої

Так, знаменитість останнім часом обирає вільні сукні. З огляду на те, що Катя обожнює вишукані та елегантні образи і достатньо часто підкреслює бездоганну фігуру, вибір зірки викликає масу  питань у вірних шанувальників. Можна заперечити, адже Катерина поставала на екрані і в облягаючих вечірніх платтях. Однак, всі добре розуміють, що зйомки шоу тривали не один місяць, і зірка використовує записи у створенні сюжетів.

Що ж стосується Інстаграму, то фотографіям в соціальних мережах взагалі вірити не рекомендується, адже людство активно користується різноманітними фоторедакторами.

Жовта сукня, яка не залишила сумнівів

Так, для останнього ефіру шоу “Голос країни”, телеведучою якого є Катерина Осадча, зірка обрала жовту сукню з воланами. Доволі дивний вибір. Волани були розташовані саме під грудьми знаменитості ніби натякаючи, що Катерина приховує живіт.

Варто відзначити, що підписники мають рацію. Адже Катя останнім часом обирає тільки такі фасони.

Це помітили і шанувальники, які навіть не питають зірку про вагітність, і просто пишуть у  коментарях, що всі давно все зрозуміли.

Підписники вже навіть не радіють, а реагують спокійно.

Так, одна з підписниць зірки навіть згадала її сукні, коли вона виношувала під серцем Івасика. До речі, тоді Катерині вдавалося приховувати живіт майже до самих пологів. Неймовірний талант!

Схожі статті