Євгенія Власова вперше за 10 років вийшла на сцену: весь зал слухачів завмер від співів. Чим вразила зірка?

Повернення ніжної співачки Євгенії Власової чекали близько 10 років. Зірка нарешті наважилася вийти на сцену.

Євгенія Власова зачарувала сотні сердець пісень “Ветер надежды”. Схоже строки з її композиції виявилися пророчими і зараз вітер надії увірвався у життя співачки.

Євгенія Власова
Євгенія Власова. Фото взято на просторах мережі. 

Чому зникла з естради Євгенія Власова?

Популярна співачка, модель та улюблениця публіки враз закинула свою кар’єру. Виявилося, що у 2009 році артистка перенесла операцію. Мережею ширилися чутки про те, що жінка захворіла на рак. Проте, сама Євгенія мовчала до останнього, не розкриваючи деталей свого горя.

Такою була свого часу Євгенія Власова. Фото взято на просторах мережі.

Згодом виявилося, що у неї були проблеми зі здоров’ям, лікарі навіть вирішили призначити їй хіміотерапію, але рятували Євгенія не від онкології. У 2017 році стан зірки знову погіршився, вона потрапила знову у лікарню, але на цей раз через наслідки хірургічного втручання.

На велику сцену з того часу співачка не повернулася.

Тріумфальний виступ Євгенії Власової

Цього року артистку побачили на проекті “Голос країни”, втім не у якості учасниці. Євгенія сиділа у залі та розчулено розплакалася, коли на сцені пролунала її пісня. Тренери знали, що Власова – серед глядачів й вирішили звернутися до неї, нагадати, що всі чекають на її повернення. Заспівала артистка на півфіналі проекту.

Учасниця Галина Куришко, з команди Олега Винника, заспівала зі співачкою Євгенією Власовою, яка понад десять років не виступала на сцені. Вони виконали зворушливу композицію “Я – жива річка”.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.