Олена Шоптенко відкрила душу та повідала, як після 10 років боротьби з раком пішла з життя її мама: деталі

Відома танцівниця Олена Шоптенко рідко ділилася подробицями свого життя. Вперше жінка розповіла про те, як трагічно пішла з життя її мама.

Олену Шоптенко добре знає вся країна завдяки проекту “Танці з зірками”. Яскрава учасниця та за сумісництвом тренерка, заворожила своєю хореографією тисячі українців. Виступала зірка з яскравими представниками шоу-бізнесу: Головним вовком країни Олегом Винником та Володимиром Зеленським, який на той час був обличчям “Квартал 95”.

Олена Шоптенко на проекті “Танці з зірками”. Фото взято на просторах мережі.

Олена добилася популярності своїми талантом та харизмою, а не самопіаром та скандалами. Дуже рідко хореографиня розповідає про особисте. Відомо, що в Шоптенко було два шлюби.

У червні 2013 року вийшла заміж за Дмитра Дікусара. У квітні 2016 року Олена Шоптенко офіційно заявила про те, що розлучилася з Дмитром Дікусаром. 15 жовтня 2016 року вдруге вийшла заміж. Її обранцем став підприємець Олексій Іванов. 9 червня 2018 року народила сина.

Олена Шоптенко
Олена Шоптенко разом з сином. Фото взято на просторах мережі.

Втім, за яскравим життям танцівниці, динамічною роботою та проектами, криється дуже драматична історія: Олена втратила маму. Жінку звали Тетяна Василівна і до останнього вона приховувала від родичів правду про своє здоров’я. Розповіла зірка про це у програмі “Позаочі”.

Олена Шоптенко та її мама. Фото взято на просторах мережі.

Цей знимок з мамою буде останнім. Жінка 10 років боролася з онкологією. Спочатку лікарі давали втішні прогнози, що пухлина доброякісна, але згодом захворювання переросло в ліфому.

Мама Олени до останнього намагалися врятували, лікували хіміотерапією, але все виявилося марним. Жінки не стало у травні 2020 року.

Схожі статті