Хто оточує Богдана Юсипчука: все, що відомо про обраницю та родину телеведучого – біографія, фото, факти

Богдану Юсипчуку належить статус найвродливішого чоловіка України. Як він живе поза камерами?

Богдан Юсипук двічі здобув звання найгарнішего чоловіка. Перший раз він став Містером Україна і другийй раз здобув звання найкрасивішого чоловіка в усесвіті. Не дивлячись на два за видних титули, актор та телеведучий дуже скромний та намагається приховувати своє особисте життя від журналістів та фанатів.

Батьки Богдана Юсипчука

Роман та Наталія Юсипчуки

Батьки Богдана — Роман та Наталія Юсипчуки дуже приємна подружня пара. Подружжя познайомилося у місті Косово, де власне і виріс майбутній Містер Україна, під час вступу до художнього навчального закладу. У молодих людей закрутився роман і дуже скоро вони побралися. Батьки дуже горді за свою дитину, яка змогла влаштувати своє життя таким чином, яким мріяла.

Батько Богдана є для своїх дітей авторитетом. Однак, роздававти поради дітям він не спішить. Так, Роман Юсипчук зізнається, що не знав, що саме сказати Богдану, коли той надумав вступати до театрального. Тим не менш, чоловік вважає, що кожній людині необхідно познайомитися з мистецтвом заради його освіти. Мовляв це необхідний розділ у житті.

Обраниця Богдана

Кохана Богдана Юсипчука.

Богдан Юсипчук дуже старається приховати свою обранцю, однак Соломія Вітвіцька розклала всі карти на стіл. На одному з заходів телеведуча зняла на камеру зіркову пару. Виявилося, що Богдан зустрічається з дівчиною на ім’я Олена, яка родом з Одеси. Молоді люди будують серйозні стосунки і вже готуються до весілля. Білявка неймовірно приваблива та дуже сором’язлива. Вона не знала, як себе поводити при вигляді наполегливого журналіста, але намагалася триматися гідно, що їй, власне кажучи, і вдалося.

Схожі статті