Потап влаштував Насті Каменських сцену ревнощів на очах у всіх через іноземця: Алехандро такого не очікував

Настя Каменських запросила до себе Алехандро, через що була розкритикована Потапом.

Настя Каменських продовжує анонсовувати наступні серії власного реаліті-шоу “Дівчата рулять”. П’ятий випуск особливо насичений і цікавий тому, що ми маємо змогу побачити сцену ревнощів, яку Потап влаштував Насті.

Потап зробив сюрприз Насті

Так, Олексій Потапенко вирішив зробити невеличкий сюрприз своїй коханій дружині Насті Каменських та відправився до Мексики на віллу до дівчат. Чоловік з’явився несподівано, що дуже сподобалося співачці. Тільки-но вона побачила Олексія,  зірка одразу ж радісно закричала та побігла на зустріч коханому. Співачка не стримувала емоцій — застрибнула на Потапа та обійняла його ногами.

Зустріч Насті Каменських та Потапа.

Насправді, настільки щирі емоції від артистів, це великий подарунок їхнім фанатам, які майже рік не могли відійти від новини про те, що Настя і Потап одружені. Теща артиста також вирішила здивувати його і приготувала для нього український борщ. Олексій дійсно був здивований і натякнув їй на невеличку абсурдність страви. Мовляв, борщ і в Мексиці.

Ревнощі Олексія Потапенка

Однак, недовго щастя тривало. Олексій дізнався, що на віллі з дівчатами проживає Алехандро. Чоловік розлютився і спитав з дружини за вчинок. Адже йому було незрозуміло, як таке можливо: вони знімають реаліті-шоу “Дівчата рулять”, а там ще й Алехандро живе. І приїхав їхній спільний знайомий набагато раніше за чоловіка співачки.

Настя поспішила виправдатися — Алехандро лише на день приїхав до Тулуму і Настя люб’язно запропонувала йому житло. Потап пожартував, що реаліті повинно носити назву “Дівчата рулять і Алехандро”.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.