Лариса Доліна схудла та кардинально змінила стиль: стала виступати у прозорій сіточці. Хизується фігурою

Лариса Доліна - красива жінка, яка має видатну зрілу вроду. Втім, чи пасує співачці її рівня виступати у напівпрозорих речах?

Нещодавно Лариса Доліна вразила всіх своєю помолоділою зовнішністю та розкішною фігурою. Зірка зізналася, що пластичних операцій не робила, вік вдалося зменшити візуально завдяки дієті та спорту. Втратила внаслідок роботи над собою артистка 21 кілограм.

Також заперечує зірка обробку світлин у фотошопі. Втім, виглядає артистка дійсно чудово. Вона і за часів молодості вирізнялася на естраді завдяки нестандартній зовнішності, сильному голосу та харизмі.

Лариса Доліна за часів молодості та зараз. Фото взято на просторах мережі. 

Співачка за радянських часів вважалася епатажною тому, що завжди мала сміливі сценічні образи та неймовірні зачіски. Завжди Лариса була символом яскравості.

Втім, такий стиль не заважав ніколи жінці виконувати класичні хіти. Зокрема, Лариса зіграла роль Мата Харі у мюзиклі. Там то і приміряла зірка образ японської спокусниці. На співачку одягнули розкішний костюм, який підкреслив її стрункість. Бежева сіточка показала, що Доліна ще дасть фору молоді!

“А це моя Мата Харі … Не можу передати словами, як я сумую за цим мюзиклу … Ця роль стала початком моєї прихильності до складного, але самому чудовому театрально-музичному жанру”, – написала Лариса у публікації.

Костюм може здатися занадто відвертим. Втім, такий схожий стиль приміряла Доліна на престижній музичній премії.

Лариса Доліна шокувала публіку
Лариса Доліна шокувала публіку на премії Золотий грамофон. Фото взято на просторах мережі.

Схожі статті

Софія Ротару розповіла про сина, який успадкує величезну компанію, бізнес та її резиденцію: “Який же він”

Софія Ротару розповіла правду про сина, який успадкує величезну компанію, бізнес та її резиденцію. Руслан Євдокименко являється єдиним спадкоємцем легенди української естради.