Олена Шоптенко вразила відвертим зізнанням: стала жертвою нахабних домогань. Олег Винник не в собі від люті

На превеликий жаль, навіть найталановитіших людей країни не минають такі жахливі вчинки.

Ми живемо у світі де повно людей, які бажають нам зла. У жахливі ситуації з домаганнями, насиллям, тощо, потрапляють абсолютно усі люди: і заможні, і бідні, і відомі, і звичайні. Таких ситуацій важко уникнути і про них важко говорити. Події такого характеру б’ють по самооцінці, психіці та приносять в життя багато непотрібних речей. Тим не менш, говорити про них варто, щоб наступне покоління на соромилося і знало, як боротися з нахабними злочинцями.

Олена Шоптенко розповіла про домагання

Нещодавно на особистій сторінці Олени в соціальній мережі Instagram з’явилася публікація з світлиною, на якій зірка постала у чорному костюмі. У дописі до посту Олена Шоптенко повідала вкрай неприємну історію, яка сталася з нею, коли їй було ще 15.

Так, юна дівчина їхала у метро, і у перший раз у житті зіштовхнулася з домаганнями. За словами хореографа, чоловік не соромився, не стримував себе і торкався її тіла. Олена дуже тоді злякалася і не знала, що робити. Єдиним задовільним виходом їй здалася втеча до іншого вагону. Саме так вона і вчинила.

Однак зараз, вона впевнена, що вчинила б по-іншому. Жінка знає, що влаштувала б галас та скандал для того, щоб він більше не насмілився домагатися кого б то не було.

На жаль, подібні негідники обирають саме дівчат-підлітків, адже вони досить часто бояться захищати себе і не знають, що робити. Бережіть своїх дітей та пояснюйте їм, як діяти у подібних ситуаціях. Олена Шоптенко виразила своє побажання, щоб такі історії стали незвичайними, а не популярними. Ми в свою чергу також бажаємо, щоб подібні злочини стали неймовірною рідкістю.

Схожі статті