Суперфіналісти 11 сезону головного вокального шоу в Україні “Голос країни”: хто вони та чого мріють досягти

Суперфінал вже на підході! Тому варто оновити свої знання стосовно фіналістів.

Нагадуємо, що у неділю о 21:00 відбудеться суперфінал українського вокального шоу “Голос країни”, у якому за перемогу будуть боротися Тьома Паучек, Сергій Нейчев, Сергій Лазановський та Юлія Тимочко.

У першому етапі учасники виконуватимуть нові пісні і сцену покине один учасник. Далі, боротися за перемогу будуть вже три вокаліста. На них чекає виконання композиції спільно з тренером. Після чого шоу також покине один учасник, і в заключний етап пройдуть всього два співака. Завершальним етапом стане виконання пісні, яку учасники співали на сліпих прослуховуваннях.

Фіналісти шоу.

Суперфіналісти шоу

Перед суперфіналом пропонуємо Вам декілька цікавих фактів про виконавців.

Тьома Паучек

Тьома Паучек

Тьома Паучек раніше був бейсболістом, але згодом вирішив стати музикантом. Відповідної  освіти немає. Творчістю почав займатися з дитинства. Він є вокалістом гурту “Silirada”. Самостійно пише пісні.

Сергій Лазановський

 

Сергій Лазановський

Сергій Лазановський вже встиг прославитися на YouTube. Молодий хлопець працював актором і телеведучим, але вирішив покинути цю справу заради музики. Хлопець не п’є кави та ні разу не був на морі. Мріє якось рушити у подорож разом з батьками. Також Сергій  зізнався, що боїться темряви.

Сергій Нейчев

Сергій Нейчев

Цей учасник є особливим тому, що має унікальний для чоловіка голос — тенор. Музикант ніколи не співав англійською, мріє навчитися грати на гітарі, а в дитинстві збирався стати військовослужбовцем.

Юля Тимочко

Юля Тимочко

Юля Тимочко із всіх учасників має найбільший багаж професійних знань. Дівчина працює співачкою понад 20 років. За цей час вона встигла побувати і в німецькій консерваторії, і на польському фестивалі, до якого добиралася автостопом.

Схожі статті