Гаррі Галкін та Алла Пугачова залишили всі справи та вийшли на веселу вечірню прогулянку разом з двійнятами

Настала черга Гаррі Галкіна розважати Аллу Пугачову.

Близнюки Ліза і Гаррі народилися в родині Алли Пугачової і Максима Галкіна у вересні 2013 року. Поява дітей стало можливою завдяки кріогенному заморожуванню яйцеклітин Примадонни. Виносила і народила близнюків Пугачової і Галкіна сурогатна мати.

Чергова весела публікація

Діти часто стають героями публікацій Максима на його особистій сторінці в соціальній мережі Instagram. Так, Галкін опублікував відео, як гуляє з дітьми на вулиці. До родини приєдналася і Алла Пугачова.

Для неї Максим і Гаррі заспівали пісню Niletto “Любимка”. Син шоумена і Примадонни залишився в захваті від власного виконання. “Любимка”, – підписав кадри артист.

Додамо, що Максим регулярно ділиться зворушливими відео і фотографіями своїх дітей. Спочатку Алла Борисівна була проти того, щоб чоловік виставляв особисте життя їх сім’ї на загальний огляд. Особливо її хвилювало, що Ліза і Гаррі з самого дитинства стануть публічними персонами. Однак Галкіну вдалося переконати дружину в тому, що їхнім дітям все одно не вдасться уникнути слави. Саме тому гуморист вирішив, що буде краще, якщо близнюки з дитинства навчаться триматися в кадрі. Алла Борисівна в результаті погодилася з доводами чоловіка.

Варто відзначити, що в 2020 році життя Лізи і Гаррі Галкін сильно змінилося – діти пішли в перший клас. Для своїх сина і дочки Примадонна вибрала приватну школу, навчання в якій коштує 160 тисяч рублів на місяць. За цю суму учні можуть користуватися тенісним кортом, басейном, а також займатися за міжнародними програмами навчання. Від будинку до школи і назад дітей розвозить охороняємий автобус.

Схожі статті