Світлана Лобода після чуток про нову пасію Ліндеманна з’явилася на публіці з новим чоловіком: всі подробиці

Особисте життя Світлани Лободи - справжня таємниця, жінка тримає у суворому секреті ім'я батьки її другої доньки Тільди.

Яскрава українська співачка Світлана Лобода вміє вражати чоловіків. Зірка підкорила не одне серце. Втім, кому вона довірила своє – невідомо досі. Артистка ретельно приховує той факт, чи зустрілася вона насправді з Тілем Ліндеманном, німецьким рокером, чи це була чергова акція для самопіару.

Світлана Лобода
Світлана Лобода. Фото взято на просторах мережі.

Особисте життя зірки в певний момент стало темою табу для її прихильників. Після невдалих стосунків з Андрієм Царем, співачка вирішила більше не розповідати про особисті стосунки. У цивільному шлюбі з Андрієм (чоловік танцював у балеті артистки) народилася донька Єва. Цього року маленька вже відсвяткувала свій перший ювілей.

Світлана Лобода
Світлана Лобода з доньками. Фото взято на просторах мережі.

Єва – справжня копія своєї мами, а від кого друга дитина – невідомо. Часто у мережі згадують: наша зірка зустрічалася з епатажним німецьким рокером. Навіть ім’я обрала співзвучне до імені таємного коханого – Тільда.

Та зараз журналісти знайшли інформацію про те, що Тілль Ліндеманн дійсно періодично відвідує Росію, але вечеряє на в компанії Лободи.

Світлана також не відстає: артистка відвідала публічних захід з новим чоловіком та не посоромилася виставити на показ в Інстаграмі відео.

Світлана Лобода показала свою нову компанію. Фото взято з Інстаграму.

Чоловіком виявився грузинський діджей та модельєр BICHOLLA TETRADZE. Світлана раніше казала, що їх пов’язують виключно дружні стосунки.

Схожі статті