Хто допоміг Насті Каменських пробитися на сцену: талант, краса чи впливові батьки? Всі подробиці

Настя Каменських зірка української естради, яка виступає на сцені близько 17 років. Дізнайтеся, що підштовхнуло артистку співати.

Настя Каменських – яскрава та епатажна. Вона вміє бути цікавою глядачеві, а також змінюватися згідно моді. Її стиль унікальний, а сольна кар’єра вражає своїм масштабом.

Настя Каменських
Настя Каменських. Фото взято на просторах мережі. 

Співачці прийшлося переборювати себе та сидіти на жорстких дієтах, аби з чарівною пишечки дійти до образу рокової красуні.

Настя Каменських
Настя Каменських часів дуету з Потапом. Фото взято на просторах мережі.
Настя Каменських
Настя Каменських після дієти. Фото взято на просторах мережі.

Втім, не тільки самою вродою багата Настя – співочий талант її головний козир. Саме завдяки йому Каменських отримала перемогу у фестивалі “Чорноморські ігри”. 2005 року здобула в Лондоні нагороду UBN Awards як “відкриття року”.

У 2006 – у неї вже почалася тісна співпраця з Потапом. У лютому 2010 року Настю було визнано “Найкрасивішою жінкою України 2009” за версією журналу “Viva”.

За свою кар’єру, музикальність, Настя зобов’язана своїм батькам. Річ у тім, що рідні артистки також працювали у креативній сфері.

Наприклад, її мама Лідія також є співачкою. Разом з Аллою Кудлай, яка є хрещеною Анастасії, вона навіть виконує спільну композицію, присвячену справжні жіночій дружбі.

Настя Каменських та її мама Лідія. Фото взято на просторах мережі. 

Навіть зараз жінки разом знімаються у реаліті-шоу.

З раннього дитинства, батьки намагалися дати дочці найкраще виховання та відправили її навчатися закордон.

Схожі статті