Ксенія Мішина дозволила 9-річному сину Платону зробити татуювання та показала результат в мережі

На що тільки не підеш, аби тільки діти зростали щасливими!

Ксенія Мішина пережила пекло першому шлюбі. Чоловік майбутньої української зірки виявився тираном та аб’юзером. Знаменитості вдалося розірвати стосунки. Після розлучення її єдиний син Платон залишився з нею і, власне, окрім досвіду та коханого сина з цього шлюбу вона нічого не винесла. Акторка багато разів згадувала, як втратила віру в себе через знущання коханого.

Ксенія Мішина та її син Платон

Єдиному сину співачки вже 9 років. Хлопчик відгуляв свій день народження буквально 2 неділі тому. Між матір’ю та сином секретів немає: Ксенія одразу розповіла про свою участь у романтичному шоу і не приховувала від сина свого обранця. Хлопчик віддячує за довіру матері і активно налагоджує з нею емоціональний зв’язок. Тому стосунки зіркової  мами з її дитиною цілком можна назвати зразковими.

Якщо дитина не слухається Ксенія не гнівається, а іноді навіть приколюється з Платона, чим дуже розряджає обстановку.

Модні експерименти Платона

Мережею вже гуляє одна світлина, яка може поставити суворих мам на вуха. Це фотографія Платона з синім волоссям. Так, акторка та її син вирішили якось поставити такий собі експеримент і опублікували його в мережі.

Син Ксенії Мішиної Платон показує свої нові татуювання.

Сьогодні, з’ясувалося, що Платон знову захотів дещо змінити в собі і вирішив зробити собі татуювання. Татуювання тимчасове. Ксеня Мішина опублікувала відеоролик, на якому її син постав з ієрогліфами на спині та лівій руці. Здається хлопчисько був неабияк задоволений проведеною  роботою.

Схожі статті