Головний вовк країни Олег Винник самокритично пояснив чому не відвідує церкву: “Я дуже грішна людина”

Олег Винник має бажання помолитися та сповідатися, але не може. Артист розповів, чому так сталося.

Олег Винник — один з найвідоміших суперзірок української естради, який прославився і за межами батьківщини. Однак, усі артисти приходять додому та перетворються у звичайних людей. Винник не є виключенням.

Олег Винник
Олег Винник

Саме тоді їм вдається відчути усі мінуси того, щоб бути знаменитістю. До них відчайдушно лізуть журналісти з безкінечними питаннями про їхнє особисте життя, фанати не дають проходу, немає часу, який можна було б присвятити собі та багато іншого.

Олег Винник не ходить до церкви

Олег Винник
Олег Винник

Одним з таких мінусів поділився головний вовка країни Олег Винник. Виявилося, що артист не може піти до церкви та помилитися просто тому, що фанати починають діставати мобільні телефони та фотографувати його. Звісно цим не обмежується: схвильовані шанувальники просять автограф та намагаються поспілкуватися з кумиром, який точно не налаштовувався на розмови зі своїми слухачами.

Однак, Олежа зізнається, що час від часу може прийти до церкви тоді, коли нікого немає та тихенечко у закутку поспілкуватися з духовником і розповісти усі свої проблеми та гріхи. Тож церковні служби для Олега Винника назавжди заборонений захід.

“Дуже соромно, образливо і боляче. Я дуже грішна людина. І часом я хочу піти до церкви. Але я знаю, що там є люди. І я не можу собі цього дозволити”, – поскаржився співак.

На жаль, що саме має на увазі Олег, коли каже, що він дуже грішний — відомо тільки йому. Можливо співак трохи перебільшує, але розмова з Богом необхідна всім. І на жаль, Олег Винник цю потребу задовільнити не може через шалену популярність серед співвітчизників.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.