Вагітна дружина Віктора Павліка публічно заявила, що її рідний батько “психологічно неврівноважена людина”

Нещодавно Катя заявила, що поважає чоловіка за те, що він не поливає брудом колишню родину. А сама назвала батька психологічно неврівноваженою людиною.

Якщо про життя одних зірок невідомо майже нічого, то життя інших — як на долоні. Все залежить від того, чим заробляє знаменитість. Вагітна дружина Віктора Павліка Катя Репяхова активно розвиває свій мікроблог в соціальній мережі Instagram. Тому блогерці доводиться розповідати користувачам про себе, ділитися найемоційнішими випадками з життя, показувати свої придбання, хизуватися подарунками, ходити з камерою по магазинах, тощо.

Катерина Репяхова показала свою маму. Скріншот взято з Інстаграм-сторінки зірки.

Зараз у концертного директора близько 60 тис. підписників. Не так багато, але скоріш за все приносить якуийсь дохід. Тим паче, нещодавно Віктор Павлік згадував, що гроші, які були витрачені на новий автомобіль Каті та на відпочинок у Єгипті йому не належали. Молода дружина сама заробила на новий транспортний засіб та подорож.

Рідний батько

Про родину Каті відомо не так багато, але мама блогерки постійно світиться на її особистій сторінці. Особливо останнім часом, адже жінка приїхала на деякий час до Києва.

Користувачі мережі спитали в дівчини, чи спілкується вона з рідним батьком. Катя відповіла, що не спілкується з причини того, що її татусь психічно неурівноважена людина та показала підписником його фото.

Скріншот stories Каті Репяхової.

Пояснень стосовно її відгуку про батька вона не дала. Але практика показує, що дівчині варто повірити.

Нагадуємо, що молода дружина Віктора Франковича знаходиться на останніх термінах вагітності і очікує на поповнення на початку квітня. Дівчина рахує неділі до того дня, коли стане матір’ю, а її живіт вже стає причиною деякого дискомфорту. Жінка вже придбала ліжечко і візочок та з нетерпінням чекає на первістка.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.