Алан Бадоєв вперше відверто розповів про розлучення з Жанною Бадоєвою: кохання, яке стало нерозділеним

Ніхто не очікував настільки ніжних та добрих слів про колишню дружину Бадоєва.

Популярний кліпмейкер, режисер і продюсер Алан Бадоєв був одружений з Жанною Бадоєвою дев’ять років, але в 2012 році пара розлучилася. У колишнього подружжя є спільна дочка Лоліта, яку люблячі батьки оточують максимально своєю любов’ю і увагою. Але, розставання відбувалося не так легко і шлюборозлучний процес виявився для колишніх коханих ще тим випробуванням!

Не кохання, а сама доля!

Алан і Жанна були знайомі ще зі студентських років. Тоді Жанна була одружена з Ігорем Кураченко. Жанна народила сина від нього, і незабаром після народження первістка чоловік пішов з сім’ї. Алан Бадоєв став другим чоловіком Жанни, замінивши батька синові зірки. Трохи згодом після одруження на світ з’явилася і спільна донька – Лоліта.

Алан Бадоєв з дружиною та донькою

Алан Бадоєв дуже вдячний своїй колишній дружині, адже вона подарувала йому спадкоємців, а також надихнула на створення нині суперпопулярного тревел-шоу.

Важке розлучення! Неправильне рішення?

Алан стверджує, що інакше бути не могло, і рішення, яке вони прийняли, правильне.

“Ми обидва розуміли, що нам потрібно розлучитися! Почуття охололи, залишилися лише сварки і взаємні докори! Але ж з нами живуть двоє дітей, які не повинні бачити це. Ми дуже часто вечорами сиділи на валізах і просто ридали ридма! За підсумком, кожен з нас прийшов до висновку, що потрібно розлучитися і зберегти дружні відносини, адже саме з великої дружби і зародилися наші стосунки! Для нас найважливішим було залишитися хорошими друзями не тільки один з одним, але і з дітьми!”, – розповів Алан Бадоєв.

Бадоєв каже, що Жанна – просто неймовірна жінка: вона навчила його дивитися на світ інакше, перевернула цей світ і навчила, як жити потрібно по-справжньому! Вона надихнула і додала в його внутрішній світ, половину того, що там є!

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.