Сьогодні Потапу виповнюється 40: як привітала чоловіка красуня Каменських та чим здивувала екс-дружина?

Потап пройшов ще один рубіж і сміливо прямує до п'ятого десятку!

Нещодавно відсвяткувала свій день народження Настя Каменських, а сьогодні настала черга Олексія Потапенка. Продюсер зізнавався буквально вчора, що не збирається влаштовувати гучних вечірок і мріє провести найголовніший день у році разом з родиною у тихому сімейному колі.

Привітання від Насті Каменських

Настя знову підтверджує свій статус коханої дружини. Зірка створила для свого чоловіка величезне ці знання у коханні та доповнила текст лінійкою різноманітних фотографій з коханим на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram. Ніжні та романтичні слова не залишилися непоміченими. Потап оцінив щирість коханої.

Привітання від колишньої дружини

Не пасла задніх і колишня дружина відомого продюсера Ірина Горова. Жінка від щирого серця назвала екс-коханого генієм і побажала йому творчого натхнення.

Також на сторінці Олексія Потапенка можна знайти безліч привітань від його підопічних, команди, знайомих, друзів, приятелів, родичів, тощо. Продюсер назбирав у розділі stories близько 40 різноманітних публікацій з привітаннями, а це ще не вечір!

Бажаємо талановитому продюсеру Олексію Потапенко творчого натхнення, бажання творити та щоб його геній не покидав його ніколи. Нехай родина Потапа завжди буде міцною, усі будуть здоровими та щасливими. Іменинник — прекрасний приклад люблячого чоловіка, відмінного батька та прекрасного патрона.

Схожі статті