Вшосте батько Валерій Меладзе зі сльозами на очах заговорив про новонароджену доньку та її особливі потреби

Валерій Меладзе відверто розповів про почуття, які має у зв'язку з шостим батьківством.

Пару тижнів тому в родині 55-річного Валерія Меладзе і 42-річної Альбіни Джанабаєвої відбулося поповнення. Дружина подарувала чоловікові дівчинку, яка стала для Меладзе вже шостою дитиною. Маленьку назвали Агатою. Незважаючи на те, що Валерій Шотаєвич вже кілька разів відчував радість батьківства, він не може стримати радості після народження доньки. В ефірі передачі “Север шоу” на каналі RU.TV Меладзе розплакався, з ніжністю розповідаючи про Агату.

Батьківство Валерія Меладзе

“У мене великий досвід, але це завжди по-новому. Маленький, тендітний комочок, який повністю залежить від тебе. З одного боку – відповідальність, з іншого – шалене щастя. Пісеньки їй наспівую, але більше це бурмотіння якeсь. Малятку подобається, коли навколо є звуки”, – розповів Валерій поки в його очах збиралися сльози щастя.

Як поживає Агата Меладзе?

Малятко оточене турботою і увагою – батьки не відходять від неї ні на крок. За словами Меладзе, зараз вони з дружиною практично весь вільний час присвячують новонародженій. Втім, Валерій Шотаєвич намагається не обділяти увагою і інших спадкоємців – трьох дочок від першого шлюбу, а також двох синів від Джанабаєвої.

Меладзе також розповів журналістам, що у нього не виходить бути суворим батьком – він часто балує спадкоємців і дозволяє їм пустощі. Музикант згадав спільні поїздки на відпочинок до пандемії. За словами чоловіка Джанабаєвої, це був час неслухняності, і діти могли робити все, що їм прийде в голову, і просити у батьків купити будь-які речі.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.