Нова партнерка Олега Винника розповіла про вражаюче перше знайомство з ним, забувши про його таємну дружину

Еліна Іващенко не жалкувала компліментів для Олега Винника, коли розповідала про нього.

Нещодавно зірковий тренер “Голосу країни” Олег Винник і переможниця “Х-Фактор” Еліна Іващенко записали спільний хіт “Діаманти”. Після виходу пісні на телебачення навколо зіркового дуету почало кружляти немало чуток. Тому у зв’язку з виходом нової композиції артистів їх покликали на інтерв’ю до однієі з відомих радіостанцій, під час якого Еліна розповіла про перше знайомство з Олегом Винником.

Перше знайомство

Еліна Іващенко брала участь у 10-му сезоні шоу та була підопічною Ігоря Кондратюка. Майбутній співачці випала неймовірна можливість: виступати дуетом з Олегом на сцені проекту. Перед тим, як зірка прийшов познайомитися з дівчиною, її попередили, що його треба називати за іменем та по-батькові.

Втім, коли Еліна вперше побачила Винника то абсолютно забула про те, що їй говорили. А після невдалого знайомства боялося, що провалила такий важний етап, як перше враження.

Компліменти для Олежі

Коли співачку спитали, що саме їй подобається у своєму партнерові, вона не скупилася на компліменти:

“По-перше, професіоналізм, тому що з щирістю – який Олег на сцені, такий Олег і в житті, і я дуже це ціную. Таким повинен бути артист: відвертим, щирим, добрим і найкращим”, – із захопленням відповіла Еліна.

Тим часом новин про Таюне не зовсім немає. Фан-акаунти час від часу викладають на особистих сторінках в соціальній мережі Instagram відеоролики з участю зірки, але все ж таки її таємничість грає велику роль у цьому процесі.

Як зараз почувається Таїсія Сватко та де знаходиться, невідомо. Варто підкреслити, що стиль зачіски, макіяжу та одягу в Еліни дуже схожий з стилем Таюне.

Схожі статті