Зворушливі обійми Юрія Горбунова: Івасик згорнувся клубочком, а татусь прихилив до себе та цілує у верхівку

У мережу потрапив вражаючий знімок, який демонструє справжню любов татуся до сина. А Юрій Горбунов став головним героєм.

Усім добре відомо, що Юрій Горбунов роками мріяв стати батьком. Його перша дружина, яка була значно старшою за нього, не змогла дати йому довгоочікуваного малюка.

Юрій виховував палчерку і просто сподівався на краще. Згодом на його шляху зустрілася Катерина Осадча, яка до цього вже стала матір’ю одного разу.

Первісток Івасик Горбунов

2017-му році українські глядачі отримали добру новину: Юрій Горбунов вперше стане батьком, а дитину йому народить усіма улюблена Катя Осадча. Фанати телеведучого були дійсно раді за кумира.

Уже в доволі зрілому віці він став батьком хлопчика на ім’я Іван. Зіркове подружжя обрало непублічний образ життя для дитини, поки він сам не озвучить бажання стати відомим. Зараз Івасик проти того, щоб його показували людям. Втім, це, як виявилося, не перепона для створення та публікування зворушливих фотографій.

Юрій Горбунов притиснув до себе сина

Катя Осадча, яка знаходиться разом з родиною в Туреччині на відпочинку опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram неймовірно зворушливу світлину, на якому постали Юрій Горбунов та їхній син.

Юрій Горбунов та син Івасик.

Хлопчик сів спиною до мами та згорнувся клубочком, а телеведучий притиснув до себе дитину та поцілував її у верхівку. Усе це відбувалося на білосніжні яхті посеред моря.

Нагадуємо, що зараз Катерина Осадча носить під серцем другу дитину. Про це стало відомо декілька неділь тому. Шанувальники зіркової пари щиро бажають їм народити дівчинку. Адже для повного щастя Юрію Горбунову очевидно не вистачає маленької принцеси поруч. А він, як видно на фото, зможе стати ідеальним батьком для неї.

Схожі статті