Наталя Могилевська затиснула троянду своїм декольте та показала його крупним планом: зовсім сором втратила

Відома українська співачка Наталія Могилевська здивувала шанувальників досить сміливим і навіть в якійсь мірі провокаційним фото.

Свій творчий шлях Наталя Могилевська почала ще в дев’яностих. З тих самих пір вона не здає позиції і залишається однією з найулюбленіших і затребуваних артистів вітчизняної естради.

Звичайно, у поп-діви були і злети, і падіння, а зараз вона намагається здивувати слухачів оновленим репертуаром і новими хітами.

Наталя Могилевська
Наталя Могилевська

Крім того, зірка не відстає від молодіжних трендів та активно розвиває свої блоги в соціальних мережах. На її Інстаграм підписані вже більше мільйона чоловік, але і це ще не все. У Наталії також є особистий ТікТок, де кожен ролик збирає немислиму кількість переглядів.

Інстаграм Наталі Могилевської
Інстаграм Наталі Могилевської
ТікТок Наталі Могилевської
ТікТок Наталі Могилевської

Не можна не відзначити і те, що в свої 45 років героїня статті не соромиться відвертих образів. Ось, наприклад, про те, що скоро на фанатів чекає кліп на пісню “До дна”, співачка повідомила вельми неординарно.

Так, у себе в Інстаграмі Могилевська опублікувала знімок свого декольте з трояндочкою посередині, причому все це зображено крупним планом. Без контексту важко зрозуміти, що цим кадром Наталя точно намагалася передати, однак підпис розставив все по місцях:

“Закінчилися зйомки моєї нової відеороботи. Незабаром буду ділитися образами і морально готувати до цього кліпу”, — підписала пост Наталя.

https://www.instagram.com/p/COszXVrgHY4/

Реакція підписників не змусила на себе довго чекати — артистка одночасно збила їх з пантелику та захопила:

  • “Навіть розгубився, куди дивитися”;
  • “Ух ти, які образи. Цікавенько!”;
  • “Яка ви гарна”, — пишуть користувачі мережі.

Схожі статті