Волочкова вивезла коханця на Мальдіви, а він кинув її посеред відпочинку: “Поплакала від розчарування”

Балерина Анастасія Волочкова зараз відпочиває на Мальдівах, але радості їй це не приносить, і все через чергового коханця.

Героїня нашої сьогоднішньої статті любить відпочивати розкішно, що і робить із завидною регулярністю. Практично завжди Волочкова відвідує Мальдівські острови з чоловіками. На цей раз вона полетіла на відпустку з таємничим Олегом, особистість якого приховує від широкої публіки.

Анастасія Волочкова на Мальдівах
Анастасія Волочкова на Мальдівах
Анастасія Волочкова зі своїм таємничим обранцем Олегом на Мальдівах
Анастасія Волочкова зі своїм таємничим обранцем Олегом на Мальдівах

Судячи з постів Анастасії в соціальних мережах, вона вже близько року знаходиться з ним у відносинах, при цьому зірка балету навіть не знає, чим він займається по життю. Більш того, танцівниця збиралася за нього заміж, проте в січні 2021-го напередодні свого 45-річчя вона оголосила про розставання з Олегом.

Аж до травня знаменитість про нього не згадувала, поки перед поїздкою на Мальдіви не повідомила фанатам, що помирилася з коханим. Втім, на новий рівень відносини Волочкової і Олега навряд чи вийдуть, адже виходячи з нової публікації справа йде до розставання, якщо воно ще не настало:

“Сьогодні у нас трохи похмуро, але цей острів ніяка погода не зіпсує. Так, взагалі-то і я поплакала від розчарування… У чоловіках я завжди ціную такі якості, як благородство і мужність. Я і сама роблю помилки в житті. Я людина, і мені властиво помилятися, як і всім. Але, як каже моя мама, найбільші недоліки мої — це надмірна відкритість душі, довірливість людей і краса. А я вважаю, що один з моїх недоліків — це той факт, що найчастіше я поспішаю бачити в чоловікові ті якості, якими він не володіє, на жаль… Доводиться ці якості “малювати”… А коли відкриваються очі і розумієш, що ці фарби та пензлі тільки в твоїх руках, гірше не стає. Просто відбувається чергова переоцінка цінностей…”, — поділилася переживаннями балерина.

Очевидно, Олег не володіє ні благородством, ні мужністю, якщо Анастасія в ньому розчарувалася. А якщо хочете дізнатися більше цікавого з балетного життя Волочкової, дивіться наступне відео:

Схожі статті