Єдиний син Софії Ротару показав документ, який перевернув життя співачки: родина досі відчуває гордість

Єдиний син Софії Ротару Руслан Євдокименко дуже гордий за свою матір і не приховує цього факту.

Життя та кар’єра Софії Ротару були дуже насиченими і водночас дуже гідними. Софія Михайлівна багато працювала, щоб стати тою, ким вона є зараз. Вона не вдавалася до піару, не вела ігри, не зверталася до скандальних продюсерів та сама не приймала участь у скандалах. Навіть у конфлікті з Аллою Пугачовою вона намагається повністю позбавитися слова “конфлікт”.

Народна артистка Радянського Союзу

Виявляється, саме у цей день 33 роки тому Софія Ротару стала Народною артисткою. Сьогодні її єдиний син Руслан Євдокименко опублікував на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram в розділі stories фотографію грамоти, яку співачка отримала за свою професійну діяльність. Саме в ній йдеться про те, що вона отримує звання. Руслан Євдокименко дописав, що він гордий за свою матір.

Скріншот фотографії, яку опублікував Руслан Євдокименко.

Варто підкреслити, що після смерті свого батька Анатолія Євдокименко, Руслан взяв у свої руки управління бізнесом сімейства та самостійно взявся за подальший розвиток кар’єри  Софії Михайлівни. Раніше цим займався його батько.

Після смерті чоловіка співачка довгий проміжок часу взагалі не виступала і фанати боялися, що вона більше не вийти на сцену. Втім, завдяки своєму синові Ротару змогла знайти в собі сили виступати для улюбленої публіки. Зараз співачка страждає від того, що не може співати для людей через пандемію та карантин, і навіть на одному з інтерв’ю через це пустила сльозу.

Ми, так само як Руслан, горді за нашу співвітчизницю! Софія Михайлівна — діамант українського шоу-бізнесу.

Схожі статті