“Время и Стекло” випустить документальну книгу про свою 10-річну історію

Надя Дорофеєва та Позитив вирішили випустити документальну книжку про 10 років існування гурту "Время и Стекло».

Популярна українська поп-група “Время и Стекло” підготувала особливий подарунок своїм відданим фанатам. Гурт випустить книгу про 10 років своєї діяльності, вона вийде у світ наприкінці жовтня цього року.

Це буде перша і водночас остання instabook групи. Про це повідомляється на сторінці «Время и стекло» в Instagram.

Як відомо, Надя Дорофеєва і Позитив в березні цього року заявили про припинення існування гурту, зірки вирішили продовжувати творчий шлях окремо.

 Instabook
Instabook

Instabook “Время и Стекло” міститиме insta-сторінку групи, а також світлини, які раніше ніде не були опубліковані. Також виконавиці поділяться своїми спогадами про шлях до популярності і найяскравішими моментами існування проєкту: перша фотосесія і легендарний хіт “Ім’я 505”, перша нагорода “Група року” і неймовірне VISLOVO і, врешті, прощальний тур “Останній танець”.

Також на сторінках паперової книги про групу будуть спогади продюсерів проєкту Потапа і Ірини Горової, а також членів команди MOZGI Entertainment.

«Це наша історія, наші емоції і спогади – подарунок усім нашим шанувальникам за роки любові і підтримки», – написали зірки.

Наразі можна зробити передзамовлення книги про групу.

Нагадаємо, що у березні “Время и Стекло” оголосив про закінчення діяльності. Тоді ж Надя і Позитив збиралися провести прощальний тур. Однак через пандемію коронавірусу його перенесли.

Схожі статті