Яким бізнесом заволодів колишній чоловік Ані Лорак Мурат після одруження на співачці? Східна казка навпаки

До одруження з Ані Лорак про нього ніхто не знав, а після розлучення він вже був крупним бізнесменом.

Про Мурата Налчаджиоглу прийнято говорити, що він був до зустрічі з Ані Лорак бідним хлопцем з пустими кишенями. Втім, це неправда. На момент знайомства з відомою українську співачкою, холостяк вже тримав у своїх руках акції туроператора “Turtess Travel”.

Ані Лорак та Мурат
Ані Лорак та Мурат

Після того, як у пари зав’язалися стосунки разом вони намагалися відкрити бар, але їхні перші спроби потерпіли фіаско. Перший бар “Angel” затопило, а заклад “Аура” згорів дотла навіть не відкрившись.

Зараз Мурат є генеральним директором косметичної фірми “Farmasi”, а також є володарем частини акцій компанії. Окрім цього в нього є безліч розважальних закладів.

Biruza Beach Club

Пляжний комплекс Biruza Beach Club знаходиться неподалік від Києва. Налчаджиоглу і Лорак відкрили його в 2012 році. Це місце для відпочинку, що включає ресторан, бунгало і бари. На території є два декоративних озера. У вихідні дні в комплексі проводяться вечірки.

The Lounge & Mangal

Незабаром після пожежі в Aura подружжя відкрило новий ресторан. У січні 2013 року в центрі Києва відкрився The Lounge & Mangal. Меню включає страви турецької кухні, інтер’єр теж орієнтований на східні мотиви. Розташований ресторан на третьому поверсі будівлі з видом на Дніпро. Шеф-кухарем закладу стала сестра власника Гонджа.

Dali Park, який повністю належить екс-чоловікові Лорак

Ще один проект Мурата Налчаджиоглу – нічний клуб Dali Park. Це літній сезонний заклад, орієнтований на роботу на відкритому повітрі. У ньому є сцена і танцпол, в інтер’єрі присутні репродукції робіт Далі. Dali Park відкрився в травні 2013 року, і співачка була присутня на церемонії.

Також Мурат був власником компанії Ані Лорак Продакшн, але під час процесу розлучення, співачку успішно відсудила її.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.