Дзідзьо отримав нову квартиру за півціни: співак скористувався популярністю та прийняв дарунок від фаната

Михайло Хома міг би і відмовитися від пожертви фаната, але співак дуже зрадів і з радістю прийняв пропозицію.

Зараз Дзідзьо — відомий український виконавець, якого впізнають одразу ж на вулиці. Але його шлях до слави був доволі тернистими та довгим. Втім, життя знаменитості одного разу таки зробило великий подарунок Михайлові: співак мав змогу придбати квартиру зі знижкою 50 % саме завдяки своїй кар’єрі.

Квартира в півціни

Так, виконавець зізнався, що колись дуже мріяв придбати квартиру. Тоді всієї суми в нього не було в кишені. Він розумів, що йому доведеться брати кредит. І саме до цього він готувався. Яке ж було його здивування, коли продавець зізнався йому, що він є великим його фанатом і запропонував йому знижку 50%.

Михайло Хома
Михайло Хома

Михайло Хома був дуже щасливий, адже від кредиту йому довелося відмовитися, а квартира одразу стала його власністю. Хтозна? Можливо саме цю квартиру зараз Михайло та Ярослава Хома будуть ділити у суді під час розлучення.

Нагадуємо, що Дзідзьо та Ярослава заявили про своє розлучення після 20 років спільного життя. Співак запевнив, що причиною такого рішення стало його небажання мати дітей. Напроти, Ярослава має доволі багато претензій до вже колишнього чоловіка і розповіла, що він не підтримував її бажання просуватися по кар’єрній драбині та не давав їй можливості насолодитися повноцінною родиною.

Ярослава Хома
Ярослава Хома

За декілька інтерв’ю жінці вдалося розповісти усю правду про їхній шлюб та відвернути від співака велику кількість шанувальників. Зараз Дзідзьо стверджує, що збирається довести, що він порядна людина. За словами виконавця, майно з дружиною вони будуть ділити порівну.

Схожі статті