Алла Пугачова та Максим Галкін здивували Надію Бабкіну своїми людськими якостями: не такі, як на екрані

Зірки можуть дуже відрізнятися від нашого уявлення про них. Що насправді ми про них знаємо і чи можемо робити про них якісь висновки?

Прийнято вважати, що в шоу-бізнесі не може бути друзів, адже тебе оточують акули. Втім, це ствердження у корінні неправдиве. Прекрасним прикладом того, що в шоу-бізнесі є співчуваючі та добрі люди є Максим Галкін та Алла Пугачова.

Попри неймовірну кількість пліток навколо їхнього тандему, дітей та суті їхніх любовних стосунків, вони змогли зберегти у своєму серці любов до оточуючих і постійно її демонструють, хоча і не публічно.

Відгук Надії Бабкіної про зіркове подружжя

Алла Пугачова, Максим Галкін та Надія Бабкіна.

Так, деякий час назад Надія Бабкіна серйозно захворіла коронавірусом. Пневмонія відправила її у кому. У такому стані зірка пробула аж дві неділі. Жахаючий строк, адже лікарі вже через 3 дні не вірять у те, що людина прокинеться. Втім, Надія Бабкіна народилася в сорочці і прийшла до тями через 14 днів.

Вона навіть не могла тримати рукою телефон. Однак, коли її мобільний вперше задзвонив, її сиділка підняла слухавку самотужки та приклала її до вуха співачки. Надія не повірила у те, що відбувалося: на телефонній лінії знаходилися Алла Пугачова та Максим Галкін, які, як виявилося, дуже переживали за стан знаменитості та побажали їй найшвидшого виздоровлення.

Алла Пугачова та Надія Бабкіна.

Співачку шокувало найбільше саме те, що найпершими подзвонили саме вони. Тобто, скоріш за все, Примадонна залишила свої контакти лікарям або персоналу, щоб вони повідомили її про те, коли Надії стане краще. Така турбота насправді вражає, особливо турбота від настільки зайнятих людей, як Максим та Алла Пугачова.

Схожі статті