Святославу Вакарчуку – 46: як починав музикант кар’єру, з ким крутив романи та чому досі не має дітей

Святослав Вакарчук - видатний український артист, який сьогодні відзначає своє 46-річчя. Що цікавого є у біографії музиканта?

Святославу Вакарчуку 46 років і він – справжня легенда української естради. Починав свій творчий шлях артист у 1990-х роках. Вже тоді він твердо для себе вирішив, що буде співати рідною мовою.

Святослав Вакарчук у молодості. Фото взято на просторах мережі.

За час існування гурта музикант написав понад 40 пісень, 1 акустичний альбом і 9 студійних: “Там, де нас нема”, “Янанебібув”, “Модель”, “Суперсиметрія”, “Gloria”, “Міра”, “DolceVita”, “Земля”, “Без меж”.

Святослав Вакарчук в студентські роки
Святослав Вакарчук в студентські роки
Святослав Вакарчук в студентські роки
Святослав Вакарчук в студентські роки

Святослав – незмінний фронтмен гурту “Океан Ельзи”, гурт створений простими хлопцями зі Львову. Успішна кар’єра не стала на заваді особистого життя. Його певний час артист дуже ретельно приховував. Можливо через те, що його цивільна дружина Ляля Фонарьова була у команді, яка займалася розвитком колективу, а може тому, що цей співак звик добиватися успіху своїм талантом.

Святослав Вакарчук з родиною. Фото взято на просторах мережі.

Також у чоловіка є падчерка – дитину народила дружина Святослава в іншому шлюбі, проте музикант поставився до дівчинки, як до рідної.

До речі, з Лялею артист офіційно уклав шлюб у 2015 році. Жінка стала справжньою опорою для Святослава.

Ляля Фонарьова з Святославом Вакарчуком
Ляля Фонарьова зі Святославом Вакарчуком. Фото взято на просторах мережі. 

Довго приписували Вакарчуку роман з Христиною Соловій, яка була підопічною музиканта у “Голосі країни”. Втім, сама дівчина заявила, що це неправда.

Святослав Вакарчук та Христина Соловій
Святослав Вакарчук та Христина Соловій. Фото взято на просторах мережі. 

Схожі статті