Тарзан, ледь прикрившись, намалював тещу у короні: стосунки у родині Наташі Корольової не традиційні

Тарзан та Наташа Корольова - дуже колоритна пара вітчизняної естради. Подивіться які в родині стосунки насправді.

Наташа Корольова – яскрава зірка сучасності. Було б дивно, якби артистка вийшла заміж за простого робітника. Одружилася співачка з танцівником та хореографом Тарзаном.

Наташа Корольова і Тарзан
Наташа Корольова і Тарзан. Фото взято на просторах мережі. 

Цікаво, що майстер танців на пілоні, Тарзан, починав свою кар’єру не у стрип-клубах. Чоловік отримав військове звання, а за службу навіть країна дала йому квартиру. Щоправда, не у столиці, а за місцем служби.

Тарзан
Тарзан. Фото взято на просторах мережі. 

Чоловік зізнавався, що повинен був змінювати свою кар’єру, адже через кризу йому затримували і так крихітну зарплатню. Ставши зіркою шоу-бізнесу, він зустрів кохану Наташу. Тарзан приніс екзотику і в їх стосунки. Подивіться лише, як він вирішив намалювати портрет своєї тещі – Людмили Поривай.

Тарзан намалював портрет тещі. Скриншот взято з Інстаграм-сторінки чоловіка.

Зафільмувала процес Наташа Корольова. Чоловік вирішив знову покорити мережу своїм накачаним торсом та з’явився у кадрі так, наче він виступає на своєму екзотичному шоу.

Тарзан намалював портрет тещі. Скриншот взято з Інстаграм-сторінки чоловіка.

75-річну Людмилу Поривай чоловік зобразив у рожевій сукні та короні. Присвятив цей портрет її ювілею, який, до речі, жінка і відзначала у такому образі. Виявляється це вже не перша робота. Малював також хореограф для своїх друзів. Наташа Корольова ставиться до хобі чоловіка схвально.

 

Схожі статті