Чоловіки та коханці Любові Успенської: чому один намагався позбавити її прізвища, а інший терпів усі витівки

Вона скандальна та епатажна, але все одно гаряче кохана своїми шанувальниками. Так чому ж не склалося її особисте життя?

Любов Успенська викликає різні емоції, але нікого не залишає байдужим. Заголовки не покидає її ім’я, а навколо особистого життя зірки доволі багато пліток. Давайте згадаємо, які чоловіки були в житті Успенської та чим закінчилися ці романи.

Віктор Шумилович

Віктор Шумилович

За словами подруги співачки Клари, Любов закохалася в якогось хлопця і в 16 років зробила аборт, про що дуже боялася зізнатися майбутньому чоловікові – музикантові Віктору Шумиловичу. На наступний день після процедури вона пішла співати у ресторан. Почався сильний запальний процес. Лікар попередив дівчину, що у неї може не бути дітей.

Чоловікові Успенська так і не зізналася, а коли відчула симптоми вагітності і це підтвердилося, була дуже щасливою. Втім, близнюки народилися мертвими. Саме через цю трагедію вона розлучилася з Віктором Шумилович.

Юрій Успенський

З Юрієм Успенським шансоньє познайомилася, коли той був одружений. Вони працювали разом в київському ресторані. Коли шансоньє вирішила емігрувати, він таки повів її до РАГСу. Як чоловіка дисидентки, його усунули від керівництва оркестром радіо і телебачення України. Успенські зупинилися на якийсь час в Італії. Незабаром співачці запропонували співати в ресторані, а потім вона здійснила давню мрію – перебралася в США. Юрій же сидів на її шиї, тому, що у нього не було роботи. При цьому в поривах ревнощів іноді її бив.

Розлучилася з Успенським вона через роман з молодиком на ім’я Володимир Франц. Успенський хотів заборонити їй носити його прізвище. Казав, що вона його зганьбила своєю поведінкою.

Володимир Франц

З третім чоловіком Успенська познайомилася в київському ресторані. Одружений Володимир Франц займався видобутком золота і нафти в Африці. Він її балував та засипав діамантами.

Олександр Плаксін

Любов Успенська з чоловіком Плаксіним та донькою.

А незабаром співачка познайомилася з Олександром Плаксіним. Зустріч з ним змінила її життя. Шансоньє в черговий раз закохалася і розлучилася з Францем. Любов Успенська боялася, що через вік у них може народитися хвора дитина. Але все обійшлося: Таня народилася здоровою. Артистка його утримувала.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.