Неофіційна частина біографії Алли Пугачової: хто справжній батько зірки? Біографія, фото, цікаві факти

Більшість журналістів вірить, що в Алли Борисівни єврейське коріння і зараз ми розповімо вам чому.

Коли Алла Пугачова тріумфально перемогла на музичному конкурсі “Золотий Орфей” вона присвятила свою перемогу артистові Московського цирку Йосипу Бендицькому. У шоу-бізнесі подейкують, що вона зробила це, через те, що Йосип насправді є її батьком.

Єврейське коріння Алли Пугачової

У 1997 році такий собі Олександр Кац видав монографію “Євреї. Християнство. Росія”, в якій стверджує, ніби справжнє ім’я Алли Пугачової – Фаїна Боруховна Певзнер.

Втім, ця версія не отримала поширення, а ось історія про Йосипа Бендицького знайшла свою аудиторію. Так, близько 20 років тому люди почали говорити, що мати Алли Пугачова Зінаїда Одегова та Йосип Абрамович познайомилася на фронті у трупі артистів. Йосип тоді був одружений і вже мав сина.

Архівні фото Алли Пугачової.

Коханці зустрічалися деякий час, а потім Зіна завагітніла. Щоб не підставляти свого коханого, жінка знайшла пораненого льотчика і виставила його, наче батька майбутньої дитин . Невдовзі нещасний помер, а через декілька місяців на світ з’явилася чарівна дівчинка.

Батько?

Але знайшлися люди, які доповіли Раїсі Соломоновні Бендицькій про пригоди чоловіка.
Жінка, забравши сина, поїхала в Алма-Ату. Йосип і Зінаїда прожили разом кілька років у цивільному шлюбі. Що завадило їм стати справжньою родиною – невідомо. Незабаром доля надовго їх розлучила.

Ось так змінювалася Алла Борисівна Пугачова. Фото взято з вільного доступу.

Зінаїда Архипівна вийшла заміж за Бориса Пугачова, який і дав своє прізвище майбутній Примадонні радянської естради.

У користь версії єврейського походження Алли Борисівни також говорить той факт, що вінчатися з Кіркоровим Пугачова чомусь теж вирішила в Ізраїлі.

Схожі статті