В мережі висміяли “переможницю” 11-го сезону “Холостяка” Анну через те, що вона наговорила сидячи за столом

Анну Богдан висміяли за її мрії, про які вона повідала за одним столом з друзями Михайла.

Нарешті і в 11-му сезоні “Холостяка” настала сцена, яка стала легендарною і поширилася мережею. Так, нині користувачі сміються з учасниці романтичного проекту Анною Богдан, яка на свою біду озвучила мрію перед друзями Михайла Заливако.

Що такого сказала Анна Богдан?

Справа в тому, що Анна потрапила на міні-знайомство з друзями холостяка. Молоді люди спілкувалися і намагалися пізнати одне одного краще. В якийсь момент учасниці поставили питання про її мрії. Дівчина не думаючи відповіла, що хоче справити весілля у замку.

Подруга Михайла “потролила” дівчину через несерйозність її бажання, а холостяк взагалі неоднозначно відреагував. Здавалося б на цьому усе. Втім, глядачі вирішили, що цей момент прекрасно розкриває сутність дівчини і почали клепати жарти та меми на цю тему. Навіть представники каналу підключилися до глузування.

Скріншот коментарів стосовно ситуації.

Втім, коріння у цих жартів не дуже то і добрі. Справа в тому, що Анна Богдан є жертвою кібербулінгу. Глядачі вирішили, що учасниця потрапила на шоу не просто так, а через її  колишнього чоловіка. Пліткують, що саме він проплатив її участь. Мовляв, мрії Анни прекрасно відображають те, що вона хоче отримати від Михайла.

Втім, знайшлися і ті, хто став на захист нещасної дівчини. Адже, що поганого у тому, щоб плекати у своєму серці дитячу надію. Одна з глядачок навіть підкреслила, що у західній Україні є безліч замків, які орендують для проведення там весільних церемоній і нічого такого в цьому немає. Більш того,  це набагато дешевше, ніж весілля на Мальдівах чи Карибах. Ми також приєднуємося до цієї думки і нагадуємо, що між жартами в мережі булінгом дуже тонка грань і важливо її на перетнути!

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.