Куди пропала і як виглядає телеведуча Надія Матвєєва після закриття проекту “Все буде добре”?

Відома українська телеведуча Надія Матвєєва полюбилася глядачам саме завдяки проектам "Все буде добре" і "Все буде смачно".

Фінальний випуск шоу “Все буде добре” вийшов в ефіри в кінці грудня 2017 року. Фанати були розчаровані завершенням програми, адже за ті кілька років її існування багато з них до неї звикли, а особливо шанувальники переживали, що буде з їх улюбленою телеведучою.

В одному зі своїх інтерв’ю Надія Матвєєва розповіла про свою реакцію на завершення цілої епохи в її кар’єрі. За її словами, точно так само як і в житті — все починається, триває, а потім закінчується, — у проектів на телебаченні теж є власний життєвий цикл:

“Період “Все буде добре” був досить тривалим, ми зняли дуже багато програм, і кожну робили із задоволенням, віддаючи душу та свої професійні вміння. Звичайно, сумувала, що проект більше не зніматимуть”.

Надія Матвєєва у проекті Все буде добре
Надія Матвєєва у проекті Все буде добре

Тим не менш, його повтори продовжують транслювати по СТБ і люди цьому радіють. Незважаючи на закриття шоу, Надія з блакитних екранів не пропала.

Вона брала участь у “Танцях з зірками”, в “Один за всіх”, у “Битві екстрасенсів”, в “Нареченій для тата”, у “Хто зверху?”. Крім того, Матвєєва завела власний YouTube-канал, а зараз вона є співведучою Григорія Решетника в проекті “Неймовірна правда про зірок”.

Григорій Решетник та Надія Матвєєва у Неймовірній правді про зірок
Григорій Решетник та Надія Матвєєва у Неймовірній правді про зірок

Як вважає героїня статті, в рамках цього проекту вони не смакують якісь брудні плітки про знаменитостей, а вибирають тільки те, що може бути повчальним для глядачів:

“Вчитися на помилках інших, використовувати досвід тих людей, які чогось досягли — такий у нас посил”.

Схожі статті