Історія вічного коханння Жанни Фріске і Дмитра Шепелєва: як шоумен та їх маленький син пережили втрату зірки

Жанна Фріске тяжко хворіла, проте, її відхід з життя в 2015 році став великим потрясінням для всіх рідних, друзів, колег і фанатів.

Довгий час герої нашої сьогоднішньої статті жили поруч і навіть відвідували один спортзал, однак особисто знайомі не були. В один прекрасний день Шепелєв наважився і запросив Жанну на побачення, вона цю пропозицію прийняла.

У публічному полі про роман зірок ходили чутки з серпня 2011-го, самі вони до останнього не афішували роман, але вже у 2012-му закохані поділилися своїм щастям з усім світом — вони чекали на первістка. Незапланованого, але дуже бажаного.

Жанна Фріске та Дмитро Шепелєв
Жанна Фріске та Дмитро Шепелєв

Народження сина і рак

У квітні 2013 року Фріске народила Шепелєву хлопчика, якого вони назвали Платоном. Фатальний діагноз співачці поставили, коли вона була вагітною — неоперабельну пухлину головного мозку під назвою гліобластома. Фахівці припускали, що ріст новоутворення могла спровокувати саме вагітність, однак майбутні батьки порахували, що народження сина для них важливіше за все.

Жанна Фріске та Дмитро Шепелєв з Платоном
Жанна Фріске та Дмитро Шепелєв з Платоном

Шанувальники і близьке оточення Жанни сподівалося на диво, але незважаючи на активну моральну і матеріальну підтримку перемогти хворобу не вдалося.

У 2015-му після активної терапії стан співачки покращився, тоді ж вона планувала організувати фонд допомоги онкохворим дітям. Цю ініціативу згодом втілив в життя Дмитро. Він же сам постриг дружину, коли та почала втрачати волосся під час лікування.

Останні три місяці життя Фріске знаходилася в стані коми, а вже 15 червня 2015-го близько 22-ї години вона померла у себе вдома. Їй було 40.

Хвора Жанна Фріске
Хвора Жанна Фріске

Як Дмитро Шепелєв живе зараз

Через кілька років після смерті Жанни шоумен зустрів нове кохання — дизайнера Катерину Тулупову. У березні 2021-го у них народився син Тихон. Зараз вони заручені і виховують разом трьох дітей — Платона, Ладу (дочка Катерини від минулих відносин) і новонародженого Тихона.

Дмитро Шепелєв та Катерина Тулупова
Дмитро Шепелєв та Катерина Тулупова
Дмитро Шепелєв з новонародженим Тихоном
Дмитро Шепелєв з новонародженим Тихоном

Схожі статті