Колишня дружина Дзідзьо написала колискову для майбутньої доньки: буде найніжнішою матусею

Українська співачка SLAVIA, більш відома як вже майже колишня дружина співака Дзідзьо, випустила колискову для майбутньої дочки, про яку давно мріє.

В поле зору широкої публіки Ярослава Хома (а саме таке справжнє ім’я героїні статті) раніше не потрапляла. Змінилося все з тих пір, як вона почала підкорювати сцену під сценічним псевдонімом SLAVIA. Через роки мрій жінка нарешті наважилася вийти з тіні знаменитого чоловіка, причому з досить провокаційним дебютним хітом під назвою “Я тобі не мамка”.

Як виявилося згодом, Михайло (він же Дзідзьо) відмовляв дружину від початку сольної кар’єри. Сам він це пояснював тим, що хотів уберегти кохану від всіх тягот роботи в шоу-бізнесі, вона ж згодна з цим частково і вважає, що в більшій мірі це пов’язано з тим, що він просто в неї не вірив.

Весілля Дзідзьо та Славії
Весілля Дзідзьо та Славії

Нещодавно пара повідомила про розлучення, після чого Ярослава стала активно давати інтерв’ю і брати участь в різних ток-шоу, у рамках яких пояснює своє бачення ситуації в родині. Наприклад, співачка зізналася, що хоче мати дітей, причому Михайло теж, однак в їх відносинах на це ніколи не було часу:

“Я маю відчути енергію чоловіка, що йому це потрібно. Я маю бачити, що чоловік хоче, що він готовий, що це йому не буде заважати зараз в кар’єрі, тому що він [Дзідзьо] дуже талановитий. Я вважаю, що він для людей, він має реалізовувати свій творчий потенціал. Він багато зробив, і ще багато дуже зробить, не тільки для себе. Тому я його абсолютно в цьому підтримую. І я чекала, чекала весь цей час, що від нього буде посил конкретний, от, беремо і робимо. Я це як жінка маю відчути, а я особисто не відчувала такого, що прийшов цей час і що мій чоловік цього хоче, що дитина буде рости в любові, дитина буде бажана і дитина зможе утримати увагу обох батьків”, — розповіла SLAVIA у випуску YouTube -шоу “СЛАВА+”.

Ярослава Хома в інтерв'ю
Ярослава Хома на інтерв’ю

Незабаром після своїх слів про материнство екс-дружина Дзідзьо презентувала колискову для донечки, в черговий раз підтверджуючи своє велике бажання стати матір’ю.

Шанувальники позитивно відреагували на нову роботу співачки та побажали їй скоріше втілити мрію в життя, вважаючи, що з неї вийде прекрасна мама.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.