(Фото) Екс-суддю “МастерШеф” Анфісу Чехову не впізнають навіть фанати: телезірка схудла до невпізнаваності

Ми пам'ятаємо Анфісу Чехову, як жінку з дуже апетитними формами. Втім, зірка вирішила змінитися і зробила це настільки вдало, що її важко впізнати.

Всі добре пам’ятають Анфісу Чехову, як володарку неймовірно великого бюсту та доволі апетитних форм. Вона не соромилася підкреслювати нестандартну фігуру і розмовляла з глядачами на відверті теми. З того часу вона поступово перестала світитися на вітчизняних та російських каналах і про неї стали забувати. У пам’яті вона залишилася фігуристою та вишуканою.

Як змінилася Анфіса Чехова?

Телеведуча Анфіса Чехова показала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram чергове фото з відпочинку на Мальдівах.

Вона продемонструвала струнку фігуру, яка захопила шанувальників.
На знімку вона позує на тлі моря в роздільному купальнику і легкої білої накидці. Багато фанатів погодилися, що зірка з кожним роком виглядає все розкішніше і розкішніше. Варто підкреслити, що головні принади, на які звертали уваги вірні глядачі, нікуди не ділися. Телеведуча позбавилася лише зайвої ваги і доволі успішно.

Підписники обсипали телеведучу компліментами, оцінивши гарні краєвиди і купальник зірки. Однак найбільше захоплення викликала її фігура.

Також елеведуча і актриса розповіла шанувальникам, що заряджає її енергією. У дописі до фото Чехова повідомила, що тільки природа заряджає її енергією, люди з цим завданням не справляються. Знаменитість  зізналася, що за відсутності людей і розваг їй не буває нудно. Анфіса зазначила, що дуже любить прогулянки по пляжу, спостереження за природою, спілкування з Всесвітом.

Ми впевнені, що Анфіса Чехова продовжить свій шлях до самопізнання та вдосконалення себе, а для інших жінок стане прикладом.

Схожі статті

Камалія проговорилася, чому її навчила прабабуся: “Спеціальні сімейні молитви” – секрети родини Шмаренкових

Найбагатша співачка України Камалія розкрила сімейний секрет, який зберігала багато років. Про це знали лише найближчі родичі по лінії Шмаренкових.

3-річний син найбагатшої жінки на “МастерШеф” вперше побачив город: Катерина Велика сміється та милується

Зірка "МастерШеф" Катерина Велика, яку телеглядачі називають найбагатшою учасницею проекту, розлучається із чоловіком-мільйонером. Як протікає її нове життя?

Ще молодша, ніж Христина Соловій: 28-річна українська співачка вперше розповіла, що для неї зробив Вакарчук

8 років тому Святослав Вакарчук, сам того не відаючи, дав старт карколомної кар'єри нікому невідомої 20-річної дівчини, яка потім представлятиме Україну на Євробаченні 2024 року.

Дружина Володимира Остапчука Полтавська розповіла, як повідомила йому про свою вагітність: “Я розридалася”

Дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська розповіла, як повідомила чоловіку про свою вагітність. Незабаром телеведучий стане батьком втретє.

Застигла у часі: як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні – їй скоро 77 років

Як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні? Скоро легенді української естради 77 років і вона наче не постаріла ні на секунду.

Мозгова показала найцінніше, що має у житті – це діамант на двох з молодшим на 9 років Аксельродом

Продюсерка Олена Мозгова оприлюднила рідкісну фотографію зі своєю молодшою ​​дочкою Соломією, яку народила у шлюбі зі співаком Девідом Аксельродом.