(Відео) Тіна Кароль зневажила храм сміхом та прийшла на вінчання у відкритій сукні: що зурочило поп-діву

У храмах є унікальна енергетика, намолена роками. Не дарма з давніх-давен прописані правила відвідування собору. Дізнайтеся, що порушила Тіна Кароль.

Історія кохання Тіни Кароль та Євгена Огіра – дивовижне. Навіть через попри розлуку, співачка все одно продовжує берегти вірність та почуття до свого обранця.

Тіна Кароль та Євген Огір
Тіна Кароль та Євген Огір на весіллі. Фото взято на просторах мережі.

Одружилася пара таємно, але згодом вирішила обвінчатися у церкві. Свято було по-справжньому пишним. Тіна обрала собі ніжну сукню з золотавою вишивкою, Євген – діловий костюм темного кольору. Як і належить нареченій, Кароль прикрасила зачіску фатою.

Тіна Кароль. Фото з вінчання. Світлину взято на просторах мережі.

Звісно, на святі не обійшлося без охорони, адже вінчання Тіни Кароль та подальший банкет викликав великий інтерес з боку прихильників. Перед Богом пара стала чоловіком та дружиною 15 червня 2008 року і вже на той час співачка мала велику популярність: безліч концертів, виступ на Євробаченні зробили її помітною персоною.

Пара настільки переживала за те, що знайдеться безумний фанат, який може зірвати свято, що вирішила найняти охорону.

Тіна Кароль. Фото з вінчання. Світлину взято на просторах мережі.

Та без казусів не обійшлося.

Під час вінчання було видно, що співачка трошки переживає. Тому, в якісь момент Тіна не втримала свічку та підпалила фату.

Тіна Кароль та Євген Огір
Тіна Кароль та Євген Огір на вінчанні. Фото взято на просторах мережі.

Співачка зніяковіла, але розсміялася через ситуацію. Подружка швидко прибрала припалену фату, щоб не зіпсувати образ Тіни.

Тіна Кароль та Євген Огір на вінчанні. Фото взято на просторах мережі.

Згідно з прикметами, у храмі не можна поводитися голосно та сміятися. Також етнічна традиція вважає, що зі свічками під час вінчання треба поводитися дуже обережно: вони вкажуть чи буде спокійним подружнє життя.

Дізнайтеся також чому не склалися стосунки у Тіни Кароль із Даном Баланом:

Схожі статті