Потап зняв обручку з пальця та повідомив про кардинальні зміни у житті: “Наближається заміна принципів”

Що відбувається в житті відомого продюсера та його дружини?

У бурхливих та гучних романів є один значний недолік — зазвичай вони дуже швидко і не менш гучно закінчуються. Звісно, деяких зіркових пар це не стосується, але іноді новини приходять дуже неочікувано та вражають деталями.

Настя Каменських та Потап

Потап і Настя на яхті
Потап і Настя на яхті

Роман Насті Каменських та Потапа розпочався не пізніше ніж у 2013 році, коли зіркова пара вперше засвітилася у новинах в обіймах одне одного. Глядачі тоді ще не знали, що Потап вже давно не живе з дружиною Іриною Горовою і тим паче не знали, що вони тільки-не розлучилися. Дует поводив себе стримано і ніяк не виказував романтичних почуттів.

Втім, шанувальники вірили, а журналісти не припиняли копирсатися і раз за разом підтверджували свої здогадки, поки одного прекрасного ранку 2019 року у мережі не вибухнула новина про весілля зірок.

Весілля Потапа і Насті Каменських
Весілля Потапа і Насті Каменських

Зараз відомо, що насправді Настя Потап одружені більше, ніж два роки. Втім, на точну цифру розраховувати не доводиться.

Потап з’явився без обручки

Нещодавно на особистій сторінці Потапа в соціальній мережі Instagram з’явилася світлина з доволі цікавим дописом. Зірка написав, що наближаються великі зміни. Продюсер підкреслив, що буде заміна усього, навіть принципів. А сам артист з’явився на світлині без обручки на безіменному пальці.

Будемо сподіватися, що це абсолютно нічого не означає. Але так чи інакше, доведеться чекати офіційного коментаря.

Нагадуємо, що цього року Настя Каменських відмовилася святкувати річницю їхнього с Потапом весілля, пояснивши своє рішення тим, що вони відгуляли занадто багато свят у травні.

Схожі статті