Лариса Доліна вперше показала свою доньку: після пластики співачка виглядає молодше за спадкоємицю

Відома співачка Лариса Доліна поділилася рідкісним фото зі своєю єдиною дочкою і наочно продемонструвала, що виглядає молодше за Ліну.

Цього року Ларисі Олександрівні виповниться 66, проте візуально так і не скажеш. У якийсь момент Долина постала перед публікою різко схудлою і молодою — в білявці з довгим волоссям і витонченими рисами обличчя аж ніяк не можна впізнати жінку за 60. Прихильники сперечаються, як артистці вдалося так різко змінитися. Одні кажуть, що вона зробила пластику, інші ж грішать на фотошоп.

Лариса Доліна після кардинального омолодження
Лариса Доліна після кардинального омолодження

У мережі регулярно пишуть, що тепер Лариса виглядає молодше своєї доньки Ангеліни Міончинської, якій днями виповнилося 38. Народилася вона у другому шлюбі з диригентом оркестру “Современник” Анатолієм Міончинським. Ліна вивчилася на юриста, довгий час займалася бізнесом і володіла будівельними компаніями, а у 2011-му вона зробила знамениту матір бабусею і подарувала їй онучку Олександру.

Лариса Доліна з донькою та онучкою
Лариса Доліна з донькою Ангеліною та онучкою Олександрою

У мікроблозі Доліної в Інстаграм нечасто з’являються сімейні фото, але на цей раз зірка зробила виняток і опублікувала рідкісний кадр з дочкою на честь її 38-річчя. І діва, і її спадкоємиця позували в однакових нарядах яскраво-червоного кольору:

“Їдемо відзначати Лінуськін день народження! Двоє з ларця, однакових з лиця!”, — підписала знімок Лариса Олександрівна.

Першими на пост відгукнулися подруги виконавиці, які почали вітати їх з донькою зі святом. Шанувальники ж відзначили, як сильно Ангеліна схожа на матір, а також обсипали зірку компліментами — виглядає вона чудово, з чим важко сперечатися.

Схожі статті