Віра Брежнєва кардинально змінила імідж: відрізала своє довге біляве волосся та зробила каре з чубчиком

Віра Брежнєва після довгих років вірності одному образу вирішила кардинально його змінити.

Віра Брежнєва ніколи не зраджувала своєму образу: довге біляве волосся та білосніжна посмішка служили зірці вірою і правдою. Втім, іноді нам дуже хочеться змін, і вони йдуть лише на краще. Як наприклад, нещодавно Віра вразила своїх підписників невеличким апгрейдом зовнішності.

Нова зачіска Віри Брежнєвої

На особистій сторінці співачки в соціальній мережі Instagram з’явилася нова світлина, на якій Віра постала з новою зачіскою: коротким волоссям та чубчиком. Варто відмітити, що Брежнєвій дуже підійшов новий стиль. Артистка не мудрувала над одягом та наділа чорний світшот.

Ось так сьогодні виглядає Віра Брежнєва.

Втім, існує дуже велика вірогідність, що це лише перука і завтра Віра знову постане у зручному нам образі. Однак, одне залишається незмінним:  Віра — завжди білявка.

Нагадаємо, що продовж декілька неділь у соціальній мережі продовжується травля її чоловіка, відомого продюсера Костянтина Меладзе. Усе почалося зі скандального інтерв’ю Ані Лорак, у якому співачка натякнула на домагання зі сторони чоловіка.

Костянтин Меладзе та Ані Лорак
Спільне фото співачки з Костянтином Меладзе та фото Ані Лорак під час інтерв’ю, в якому вона розповіла скандальні деталі співробітництва 

Після цього безліч зірок приєдналося до скандалу і почали виказувати свої думки та розповідати власні історії.

Тим часом Ані Лорак забрала свої слова назад та пояснила, що її  невірно зрозуміли. Під час скандалу перепало і Вірі Брежнєвій, адже вона довгий час була коханкою продюсера і також була його підопічною. Втім, Віра гідно витримала шквал критики у свою адресу і ніяк не коментувала те, що відбувається.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.