Чому зникла з екранів легендарна скрипалька Ассія Ахат: обірвала зв’язки і не спілкується навіть з батьком

Ассія Ахат - відома українська скрипалька в певний момент просто зникла з екранів телебачення. Що змінилося у житті жінки?

Однією з помітних персон української естради завжди була Ассія Ахат. Дійсно, у шоу-бізнесі не так багато професійних скрипальок, які можуть поєднувати класичну музику та сучасні біти.

Ассія Ахат. Фото взято на просторах мережі.

Вона з дитинства займалася музикою, а навчатися грі на скрипці її надихнула бабуся. Жінка відвела свою онучку до музичної школи. Згодом Ассія сама вирішить піти на до музичного училища.

Життя у співачки складалося не просто. Вона жила більш ніж скромно: мама поселила її у коридорі на розкладному кріслі. Згодом забрала жити до себе бабуся.

Зі своїм батьком артистка воліє не спілкуватися.

Ассія Ахат з чоловіком. Фото взято на просторах мережі.

Молода співачка вийшла заміж за перспективного бізнесмена. Чоловік хотів, аби його кохана завжди була щаслива і доклав зусиль, аби її кар’єра розвивалася.

Ассія й сама немало працювала над образом. Зокрема, один з недавніх експериментів – це поголена скроня та довге чорне волосся.

Ассія Ахат у новому образі. Фото взято на просторах мережі.

Жінка зізналася, що тривалий час проживала у США. Там вона записувала пісні на тій самій студії, що й Майкл Джексон. Саме тому її певний період не було на українському телебаченні. Зараз вона себе бачить лише в нашому медіапросторі. Їй подобаються штати, але в Україні, за словами артистки – їй живеться більш спокійно та комфортно.

Тут вона відвідує світські заходи та готується до концертів.

Схожі статті