Екс-чоловік Слави Камінської зізнався, що робить собі уколи краси: “Мені подобається, щоб все було ідеально”

Колишній чоловік Слави з "НеАнгелів" Едгар Камінський відкрито заявив, що робить собі уколи краси від зморшок та не встидається цього.

Едгар і Слава Камінські офіційно розлучилися в липні 2019 року, незважаючи на наявність двох спільних дітей. Пара виховує доньку Лауру та сина Леонарда. Зараз вони проводять порівно часу з мамою і з татом, тому проблеми з опікою не виникло. Ініціював розлучення пластичний хірург, який зізнався, що йому було складно в шлюбі зі співачкою через її постійні ревнощі.

Едгар і Слава Камінські з дітьми
Едгар і Слава Камінські з дітьми

Крім того, однією з регулярних причин сімейних конфліктів було бажання Слави змінити щось у своїй зовнішності — чи то форму носа, чи то губ, чи то грудей. За словами Едгара, зірка нав’язливо хотіла себе поліпшити, однак він був проти цього і постійно відмовляв їй, через що вони сильно лаялися.

Незважаючи на це, в новому інтерв’ю хірурга Славі Дьоміну він не став приховувати, що регулярно омолоджує обличчя, але не лягаючи під ніж, а за допомогою косметології:

“Я працюю з шкірою, періодично повторюю ін’єкції ботулінотоксину і так далі, щоб зморшок не було. Ось я перфекціоніст, мені подобається, щоб все було ідеально”.

Едгар Камінський
Едгар Камінський

Як розповів Камінський, такі уколи підходять не кожному — все залежить від анатомії:

“Є тип обличчя, будови м’язів, положення брови, повік і так далі, коли небажано це робити, тому що зовнішній вигляд погіршиться, або він буде не такий природний. Але якщо анатомія обличчя це дозволяє, то без проблем”.

Тоді Дьомін попросив гостя оцінити його анатомію, у відповідь на що той зробив йому комплімент: “У тебе правильна, гарна”.

Слава Дьомін
Слава Дьомін

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.