53-річна Олена Воробей хоче вдруге стати матір’ю та вже збирається народжувати від новоспеченого чоловіка

Артистка гумористичного жанру Олена Воробей на шостому десятку планує знову стати матір'ю, але не одиначкою. Як виявилося, зірка нещодавно таємно вийшла заміж.

Олена Воробей тричі офіційно була одружена, проте два з трьох шлюбів були фіктивними, в чому вона сама зізналася в програмі “Секрет на мільйон”. З третім справжнім чоловіком, актором театру Андрієм Кислюком, гумористка прожила разом 10 років.

Також у неї є позашлюбна дочка Софія, якій вже 18 років. Її батьком став бізнесмен з Санкт-Петербурга, який був одружений і мав іншу сім’ю. Навіть після розлучення з дружиною чоловік не оженився на Олені, хоча допоміг їй купити квартиру в Москві.

Олена Воробей з донькою
Олена Воробей з донькою

З тих пір навколо особистого життя Воробей ходило безліч чуток — то вона зустрічається з австралійським підприємцем, то з телепродюсером. Зараз точно відомо, що серце зірки невільне, хоча особистість коханого вона розкривати не поспішає.

Так, героїня нашої сьогоднішньої статті на світській премії MAMA’s AWARDS 2021 заявила журналістам, що у неї є обранець, і він їй повністю підходить:

“Ми вже пройшли всі можливі випробування. Розуміємо, що зустрілися не випадково”.

Олена Воробей
Олена Воробей

За словами артистки, одне з таких випробувань — спорт. Вона сама любить активне проведення часу, тоді як її коханий далеко не спортивна людина. Але Олена не розгубилася:

“Виманила його з дому і змусила пройти 25 кілометрів. І ми так плавно підійшли до РАГСу…”.

Після цих слів Воробей похвалилася значним перснем на безіменному пальці правої руки, який зовсім не схожий на типову обручку. Більш того, на питання про те, чи не замислюється Олена в свої 53 про другу дитину, вона завзято відповіла:

“Від чого ж? Ми працюємо в цьому напрямку!”, — приводить слова гумористки КП.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.