Маша Єфросиніна поплатилася за щастя бути коханою великим болем: давня травма чи згадані проблеми з Тимуром?

Маша Єфросиніна стала відкривати завісу, за якою ховала особисте життя.

Бути жінкою важко, а особливо важко тим жінкам, які вважають, що за будь-яке щастя необхідно платити.  Виявилося, що Маша Єфросиніна є однією з них.

Одкровення Маші Єфросиніної

Нещодавно на особистій сторінці відомої української телеведучої Маші Єфросиніної в соціальній мережі Instagram з’явився анонс до наступного випуску її YouTube-програми “Екзамен”. Спеціально для презентації інтерв’ю вона розкрила деякі деталі свого життя. Знаменитість розповіла, що для того, щоб бути щасливою, їй довелось пережити біль та страждання.

Втім, вона не стала уточнювати, якого саме роду біль її спричинили.

Однак, у нас є деякі здогадки. Нещодавно, до студії Маші завітав відомий кліпмейкер Алан Бадоєв і під час розмови Єфросиніна згадала, що після 10 років шлюбу з Тимуром Хромаєвим, вони ледь не розлучилися. Мовляв, пристрасть пішла і стосунки почали псуватися.

Ще одна теорія стосується її давнього інтерв’ю про те, що Тимур з’явився у її житті, коли в неї була серйозна душевна травма. Маша якось пригадала, що тільки-но вийшла з відносин і була дуже пригніченою. Важко навіть уявити, що саме сталося з  зіркою, якщо вона описує свої почуття словами “біль” та “страждання”.

А саме інтерв’ю, яке анонсувала Маша буде присвячене декільком жінкам, які розділили долю телеведучої, і також стали щасливими через сльози. Втім, підписниці тележурналістки не погодилися з нею і зауважили, що якщо кохання потребує болю, то це зовсім не кохання.

Схожі статті