Наталія Могилевська після розмов про материнство показала кругленький живіт: що відомо про вагітність зірки

Наталія Могилевська змушує фанатів хвилюватися, адже зірка знаходиться у доволі зрілому і небезпечному віці.

Відома українська співачка Наталя Могилевська за усе своє життя так і не стала матір’ю. Талановита артистка займалася кар’єрою та не встигла подивитися по сторонах, як наступив п’ятий десяток життя. На щастя, зараз зірки мають змогу вставати матерями і в такому віці, адже існують сурогатне материнство та ЕКО-запліднення. Саме тому вік знаменитості не ставить крест на її можливості стати щасливою мамою.

Наталя Могилевська показала круглий живіт

Нещодавно на особистій сторінці знаменитості в соціальній мережі Instagram з’явилося декілька фотографій та відео з премії вручення YUNA. Наталя Могилевська під час церемонії виглядала дуже впевнено і не приховувала свій животик.

Співачка обрала для виходу помаранчеву сукню з дуже яскравим декором, ніби відволікаючи увагу від стану її тіла. Не дивлячись на те, що зірка останнім часом дуже схудла, кругленький животик значно виділявся на фоні.

До речі, досвід материнства у  Наталі Могилевської вже є, адже вона деякий час виховувала падчерок і змогла знайти з дівчатами спільну мову дуже швидко.

Нагадуємо, що тільки нещодавно Наталя Могилевська говорила зі своїми підписниками за допомогою свого мікроблогу про материнство і запевняла, що вона абсолютно готова до цього. Зараз співачку підозрюють у романтичних стосунках з мільйонером Олегом Рижовим, з яким вона активно з’являється на світських заходах. Втім, знаменитості запевняють, що знаходяться лише в дружніх стосунках.

Схожі статті