Дружина Влада Ями видала сімейний секрет та заповітне бажання чоловіка: “Хороша новина для нашої родини”

Дружина Влада Ями Лілія поділилася з фанатами хореографа сокровенними речами.

Справи відомого українського хореографа Влада Ями очевидно йдуть вгору. Справа в тому, що зірка каналів “СТБ” та “1 + 1” став телеведучим програми “Твій ранок”, продюсером якої виступив Єгор Гордєєв.

Виявилося, що це було давньою мрією танцюриста. Про це розповіла його дружина Лілія.

Хороша новина для родини Ями

Так, Ліліана Яма вирішила, що настав час розповісти про її чоловіка декілька деталей. Виявилося, що він дуже давно мріяв стати телезіркою. Ні у якості судді, або учасника, а у якості телеведучого. Новий експериментальний проект Єгора Гордєєва надав хореографу такий ексклюзивний шанс.

Ліліана не змогла стримати почуттів та гордості за чоловіка і підкреслила, що вони з Леоном завжди підтримують Влада у його починаннях та роботою над здійсненням усіх мрій.

Також Ліліана згадала той день, коли танцюрист приніс додому радісну новину. Жінка розповідає, що тоді навіть не було сімейної ради, адже вони і так добре знали, що це заповітна мрія зірки, і одразу ж його підтримали.

Нагадуємо, що нещодавно Влад Яма та його дружина Ліліана давали ексклюзивне інтерв’ю, у якому розповіли про те, як познайомилися. Виявилося, що Ліліана взагалі не знала, хто він , такий, так як не дивилася телевізор і не вподобала чоловіка. Тому привабливому тануюристові довелося розповідати дівчині, хто він є, а потім займатися завоюванням.

Втім, спочатку їхні стосунки протривали недовго і пара розсталася. Але зрозумівши, що він втратив, Влад Яма повернув Ліліану і став батьком прекрасного сина Леона, який тільки нещодавно став публічним.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.