Закоханий у власний замок Максим Галкін показав пишний та квітучий сад, який оточує вишукану будівлю

Максим Галкін показав їхній з Пугачовою замок з абсолютно нового ракурсу і вразив красою пейзажів.

44-річний телеведучий і пародист Максим Галкін не так довго живе в замку, який він побудував в підмосковному селі Грязь для Алли Пугачової. Втім, здається, що пара жила там завжди. Наче це місце було призначене для них за багато років до народження Лізи та Гаррі.

Чудесний замок та щаслива родина

Тут зіркове сімейство щасливо виховує двох дітей, а також обробляє великий сад, який є предметом особливої ​​гордості знаменитого господаря. Максим Галкін обожнює бувати в саду. Тут він гуляє на самоті або з дітьми, і саме тут влаштовує теплими літніми вечорами посиденьки біля багаття з друзями.

Крім того, він вирощує десятки квітів, дерев, чагарників, кожен раз як вперше захоплюючись їхньою красою.

Бездоганний сад

Нещодавно на особистій сторінці породиста в соціальній мережі Інстаграм зявилося відео з замком і пейзажами поряд з ним.

Максим Галкін зробив відео з сердечками навколо замку, наче зізнаючись йому у коханні.

На вечірній прогулянці шоумен зауважив, що його сад розцвів ще пишніше, і показав, як потопає розкішний замок в цій квітучій зелені.

Кадри, які опублікував Максим Галкін на особистій сторінці в розділі stories.

Нагадуємо, що окрім саду, у  Максима Галкіна та Алли  Пугачової є власний город, на якому зірки вирощують баклажани, огірки, різноманітні культури та зелень. Усе це робиться для того, щоб вони та їхні діти могли споживати органічні продукти і не боятися за власне здоров’я через незнайоме походження овочів та фруктів. Алла Пугачова також відчуває гордість за свій город і постійно ним хизується.

Схожі статті